nov
28

Öröm

Címkék: borderline | Szerző: Zsuuu | 9:29 am

Igen, ezt is képes vagyok érezni. Örülök. Örülök, hogy nem vagyok olyan zárkózótt már. Örülök, hogy a cicám ilyen aranyos. Örülök a youtube-nak, hogy minden jó zenét akárhányszor meg lehet hallgatni. Örülök, hogy képes vagyok másképp látni dolgokat. Örülök, hogy meg tudom nézni a képeimet szorongás és undor nélkül. Örülök, hogy élvezem a tornázást és nem akarom már túlzásba vinni. Örülök, hogy van egy bátyám akire számíthatok. Örülök, hogy hamar találtam egy terápeutát aki nem akar semmit rám kényszeríteni és érti amit mondok. Örülök, hogy várom a tavaszt és a nyarat ahelyett hogy szorongással töltene el. Örülök, hogy elkezdtem elfogadni magam. Örülök, hogy anyámmal nem akarok már bosszúból gusztustalanul beszélni. Örülök, hogy lesz még lehetőségem tanulni. Örülök, hogy vannak jó könyveim. Örülök, hogy nem érzek féktelen dühöt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://terapia.blog.hu/api/trackback/id/tr36792615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nev 2008.11.29. 15:55:28

ez tokjo!!! :) mennyi ido alatt erted el?
egy eve kellene irnom terapias celokat, egy az egyben elvihetnem ezt :)

Zsuuu 2008.12.01. 09:05:08

Hát nagyjából fél év terápia...de kb. 5 éve kezdődött, akkor mentem először p.lógushoz. De a fél éves terápia többet ért, mint ha öt év beszégletősön lettem volna mondjuk..ja, azt kihagytam még, hogy örülök, hogy szeretnék egyszer felnőtt NŐ lenni..nem kislány ;)

kaajee (törölt) 2008.12.02. 16:11:25

Örülök,hogy olvaslak:)

ÉS felnőtt vagy már hidd el,belátod hibáidat és tanulsz:)

Zsuuu 2008.12.03. 08:33:10

Hiába látok be akármit elkövetem őket újra és újra, újra és újra....
süti beállítások módosítása