ápr
1

stop

Címkék: bűntudat borderline önsértés | Szerző: Zsuuu | 9:53 am

Nos, ezért stop:

 

Ez lehet hogy nem tűnik fontosnak most!!! De majd fog, ígérem. Persze, el lehet fogadni, túl lehet lenni rajta, én olyan szinten szégyelltem egy fél évvel ezelőttig, hogy úgy éreztem nincs is bal karom, nem is akarok tudni róla. Már nem szégyellem annyira. Borzalmas érzés, amikor ránézel a karodra, amit te műveltél vele, magaddal, és nem tudod visszafordítani, soha nem lesz olyan mint volt! Soha! Persze ez üres locsogásnak tűnik, tudom, abban a pillanatban ez nem számít. :(

És ma is a pengén gondolkodom, esküszöm, és még jó, hogy csak gondolkodom, próbálom felidézni, hogy szeretek a szabadban lenni rövidujjúban és szeretek uszodába menni, bár most képtelen vagyok rá, és van amit szeretek, és megint ezt akarom művelni magammal tényleg? I need help. au

A bejegyzés trackback címe:

https://terapia.blog.hu/api/trackback/id/tr111039284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pop Gergely 2014.06.17. 20:12:23

Sziasztok!
Egy dokumentumfilmhez keresünk szereplőket, aminek a falcolás, önsebzés a témája. A film annak a nyomába ered, hogy miért csinálja, aki csinálja és mit mond róla. Mik lehetnek ennek az okai, feltételei, aki abbahagyja, hogyan – miért hagyja abba.
Lehet arc nélkül is szerepelni, akinek erről bármi mondanivalója van.
Csak nagykorúak jelentkezését várjuk, és elsősorban olyanok történetét keressük, akik nem, vagy nem csak kamaszkorukban csinálták.
Erre az email címre lehet írni: zsofia@campfilm.eu
A film az HBO finanszírozásában készül, és a Campfilm Kft. gyártja. (www.campfilm.eu; a honlapon a készülő dokumentumfilmek között található róla rövid leírás.)
Mindenkinek köszönjük, aki jelentkezik vagy érdeklődik!
süti beállítások módosítása