dec
4

:(

Címkék: borderline | Szerző: Zsuuu | 9:58 am

Most, ma furcsán érzem magam a blog miatt is meg még más dolgok miatt is, azt kívánom bár maradtam volna a biztonságos bezártságnál, egyedül laknék, dolgoznék, innék, levezetném valahogy a feszültséget és ennyi. Jó lenne nekem ez az élet is.

Fáj a fejem, a tegnapi terápiáról nincs kedvem írni, iszonyatosan kimerített a koncentrálás, hogy el tudjam mondani a dolgokat és ne vesszen el a fejem más részeiben. A hazafelé úton és éjjel is voltak gondolataim de elillantak újra. Nem tudom meddig tolerálom még ezt. A legrosszabb, hogy emiatt nem tudok rendesen tanulni, más azt hinné ostoba vagyok, pedig arról van szó, hogyha megtanulok valamit egy bizonyos tudatállapotban, akkor amikor elő kéne vennem akkor már más állapot van és nagyon homályos az egész. Valami ilyesmi.

Nem csikarhatom ki mindneki szeretetét és törődését és egyébként sem tudom hogy kell szerethetően viselkedni és egyáltalán viselkedni mások társaságában. Eddig nem szólaltam meg, csak biztonságos mondatokat de az eléggé bedarál, mert így nem tudok megnyilvánulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://terapia.blog.hu/api/trackback/id/tr16803024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labirintus 2008.12.05. 16:07:51

Aaaa, igen AÚÚ!! :(( Rossz, hogy megváltozott a blogod.. Pedig ne legyél szomory! Süss pogácsát! Mau

Zsuuu 2008.12.05. 16:36:52

Most ez így jó majd lesz máshogy is. A blog. pogácsa nem lesz, nem sütök, nem eszem sokat. Utálok sütni.
süti beállítások módosítása